Wat wij doen

bamSign! is het adres voor al uw professionele belettering op uw auto, gevel of bord. Ook voor professionele winkel- of bedrijfsreclame bent u bij bamSign! aan het juiste adres! Vrijblijvend een ontwerp of deskundig advies ontvangen?
Vraag ons om advies of een prijsopgave.

Raambelettering

Een functionele en krachtige vorm van reclame is raambelettering.

 • Naast de functionaliteit zorgt het ook nog eens voor een mooie uitstraling. Desgewenst kunt u de inkijk middels raambelettering verminderen. ‘Etched-glass’ (zandstraal) folie wordt vaak toegepast in kantoorpanden, maar is ook zeer geschikt voor particulier gebruik. Een groot voordeel van deze folie is dat de lichtinval grotendeels wordt behouden. Daarnaast kan ‘etched-glass’ folie ook full-color worden beprint voor een nog mooiere aansluiting bij uw huisstijl. Verder leveren wij zonwerende en anti-inbraakfolies, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Stickers

Wij leveren stickers in elke gewenste grootte of vorm, welke oplage u ook nodig heeft!

Carwrapping

Alweer enige tijd een zeer populair alternatief voor het overspuiten van uw auto/bus; carwrapping.

 • Bij carwrapping voorzien wij uw auto van een hoogwaardige gegoten folie. Deze folie kan na enkele jaren gewoon weer verwijderd worden, zonder dat uw originele lak beschadigd*. Naast een enorm scala aan gekleurde folies in zowel mat als glanzend, zijn er ook folies beschikbaar met speciale effecten, zoals bijvoorbeeld een “carbon-look”.
 • *Indien de lak van uw auto ooit is herstelt/beschadigd, dan wordt de folie op uw eigen risico aangebracht.

Vlaggen / Banieren

Als u wilt laten zien wie u bent, wat u doet en waar u te vinden bent, dan zijn dit perfecte middelen om uw bedrijf extra op te laten vallen:

 • - Spandoeken
 • - Banieren
 • - Vlaggen
 • Verkrijgbaar in diverse soorten en maten!

Autobelettering

bamSign! is gespecialiseerd in allerlei vormen van autobelettering.

 • Bedrijfswagens zijn een verlengstuk van uw onderneming. Om uw uitstraling, producten en diensten onder de volle aandacht te brengen, is het een goede zaak om dit op een duidelijke manier te presenteren, zodat het voor u het meeste rendement oplevert. Autoreclame en autobelettering zijn hele opvallende en zeer effectieve manieren van adverteren op iedere gewenste locatie. In onze digitale autobibliotheek hebben wij een zeer uitgebreide collectie personen-en bedrijfsvoertuigen, die u een heel realistisch beeld van het eindresultaat geeft. U bent bij ons op het juiste adres voor het beletteren van uw auto, bestelbus, aanhangwagen, bedrijfswagen, marktkraam etc.

Winkelbelettering

Als winkel wilt u natuurlijk onderscheidend zijn....

 • bamSign! helpt u daarmee. Met pakkende winkelbelettering voor elk budget. Nieuwe winkelbelettering of bestaande winkelbelettering restylen? Wij pakken het aan!

Reclameborden

Door reclameborden te plaatsen bij bijvoorbeeld beurzen, sportvelden, langs de openbare weg en bij bouwprojecten....

 • kunt u met een relatief kleine investering een groot publiek bereiken. Het is daarom een veel gebruikte reclamedrager voor uw bedrijf of aanprijzing van uw product. De plaatsing en montage kan eventueel door ons verzorgt worden. Wij leveren onder andere: stoepborden, voetbalborden, makelaarsborden en bewegwijzeringsborden.

Groot formaat prints

Wij kunnen tegen gunstige prijzen (grootformaat) full-color prints leveren, zowel binnen- als buitenkwaliteit....

 • voor op onder andere canvasdoek, bannerdoek, blueback paper (posters) en zelfklevend vinyl. Deze laatste wordt ter bescherming gelamineerd met een mat of glans laminaat.
TOP